Apurahan tarkoituksena on tukea hoitotyötä, antaa mahdollisuus opinto- ja tutustumismatkoihin, kehittää omaa erikoistumisalaa, kielitaitoa sekä ammattitaitoa. Apurahalla pyritään myös tukemaan kansainvälistä yhteistyötä.

 

 

Vinkit hakemiseen:

 1. Sähköinen nettihakemus tulee osoittaa hallitukselle viimeistään 29.3.2020 mennessä.
 2. Lue tarkkaan apurahailmoitus (löytyy apurahojen myöntäjät-osiosta). Jotkut apurahan myöntäneistä yrityksistä ovat asettaneet omia ehtojaan.
 3. Yhdistyksen tärkein ehto on vähintään vuoden mittainen jäsenyys. Kuluvan vuoden jäsenmaksu tulee olla maksettuna.
 4. Lue tarkkaan yhdistyksen apurahan hakusäännöt. Laita hakemukseen tarkasti perustiedot itsestäsi ja työpaikastasi.
 5. Kerro selkeästi apurahan käyttötarkoitus ja miksi olet kiinnostunut kyseisestä käyttökohteesta. Miksi kyseinen kongressi, koulutus tai tutustumiskohde kiinnostaa ja on tarpeellinen?
 6. Selvitä suunnitelma apurahalle: Kongressin/koulutuksen nimi, aikataulu ja ohjelma, jos saatavilla sekä tutustumiskohde, johon haluat tutustua. Tutkimuksen osalta on lisätietoa säännöissä, jotka löytyvät yhdistyksen nettisivuilta osoitteesta www.suomensilmahoitajat.fi
 7. Laadi kustannusarvio. Hae netistä tai kysy matkatoimistosta kohteen matka- ja majoituskulut. Mitä aikaisemmin olet liikkeellä, sitä edullisempia lentoja on mahdollisuus saada. Selvitä kongressin tai koulutuksen osallistumismaksu ja lisää kustannuksiin.
 8. Hakemuksessa on mainittava, jos muita apurahoja on haettu tai myönnetty.
 9. Apuraha tulee käyttää vuoden kuluessa sen myöntämisestä ja sen käytöstä on esitettävä aina kirjallinen palaute, matkaraportti, yhdistyksen hallitukselle kuuden (6) kuukauden kuluessa apurahan käyttämisestä. Tämä palaute tulee toimittaa myös apurahan myöntäneelle yhteistyötaholle. Palaute osoitetaan vuonna 2019 puheenjohtaja Merja Korhoselle, sähköpostitse osoitteeseen merjakorhonen@outlook.com. Palaute voidaan julkaista yhdistyksen nettisivustolla.
 10. Palautteissa apurahan saajan tulee kertoa millaisille luennoille on koulutuksessa tai kongressissa osallistunut ja mikä oli niiden anti. Miten uusi tieto auttaa kehittymään työssä ja miten saatua tietoa voi jakaa työyhteisössä. Palautteiden saajia kiinnostaa nimenomaan koulutuksellinen anti
 11. Suomen Silmähoitajat ry:n hallitus pidättää oikeuden periä apuraha takaisin jos palautetta ei ole toimitettu yllämainittujen ehtojen mukaisesti.
 12. ESONT-kongressiin liittyvissä asioissa voitte olla yhteydessä hallituksen ESONT-yhdyshenkilöön Kati Niemiseen kati.nieminen@outlook.com